Φορτώνει…

ΕΛ. ΣΤΑΜΠΕΛΟΣ & ΥΙΟΙ ΕΠΕ

Η EXPRESS LIFT, εγκαθιστά, συντηρεί και εκσυγχρονίζει ανελκυστήρες ατόμων & φορτίων, κυλιόμενες κλίμακες & διαδρόμους.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο εξοπλισμό, υποστηριζόμενα από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας, καθώς και μια γρήγορη, ευέλικτη και διαρκή τεχνική υποστήριξη. Η προμήθεια υλικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, εξασφαλίζει στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας ανταποκρινόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα.

Η υψηλή ποιότητα είναι σταθερή πολιτική για εμάς και επιτυγχάνεται με διαρκή αξιολόγηση των προμηθευτών μας και εφαρμογή συστήματος ποιότητας για την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη του κάθε ανελκυστήρα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών επιπέδου ικανού να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Εγγύηση η πολυετής και δυναμική παρουσία μας στο χώρο των ανελκυστήρων ( έχουμε εγκαταστήσει και συντηρούμε περισσότερους από 2.000 ανελκυστήρες από το 1986 έως σήμερα), με πελατολόγιο που περιλαμβάνει από ιδιώτες μέχρι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, τράπεζες,ξενοδοχεία και φορείς του Δημοσίου.

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 για τον σχεδιασμό – εγκατάσταση & συντήρηση ανελκυστήρων & κυλιόμενων κλιμάκων.

Επίσης αναλαμβάνουμε τον εκσυγχρονισμό και πιστοποίηση του ανελκυστήρα σας σε συνεργασία με διαπιστευμένους φορείς ελέγχου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Οκτάβιου Μερλιέ 43, Καλογρέζα, 14234

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση