Βιογραφικό

Ο Φώτης Λατίνος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28-09-1972.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1997.

Αμέσως μετά την αποφοίτηση από την σχολή εργάστηκε για μία 3ετία δίπλα σε εξειδικευμένο περιοδοντολόγο όπου γνώρισε εκτεταμένα όλο το φάσμα της περιοδοντολογίας και της εμφυτευματολογίας.

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Αεροπορία όπου εργάστηκε στο τμήμα της Γναθοπροσωπικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ Γενικό νοσοκομείο Αεροπορίας. Εκεί απέκτησε αρκετή εμπειρία στην χειρουργική του στόματος.

Το 2004-2006 παρακολούθησε το 2ετες μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Γερμανικής Εταιρείας Εμφυτευματολογίας (DGI) και έλαβε κατόπιν εξετάσεων την πιστοποίηση της απόκτησης κλινικής εξειδίκευσης στην Εμφυτευματολογία.

Το 2009-2010 παρακολούθησε το 2ετες μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Γερμανικής Επιστημονικής Οδοντιατρικής Εταιρείας DGZMK, στο πανεπιστήμιο του Witten/Herdecke και κατόπιν εξετάσεων έλαβε την πιστοποίηση της απόκτησης κλινικής εξειδίκευσης στην Περιοδοντολογία.

Το 2015 έλαβε πιστοποίηση, κατόπιν εξετάσεων κατά την διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου της ICOI στο Βερολίνο, ως Fellow of the International Congress of Oral Implantologists.

To 2016 έλαβε πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων κατά την διάρκεια του παγκοσμίου συνεδρίου της ICOI στην Βαρκελώνη, ως Diplomate of the International congress of Oral Implantologists.

Από την αποφοίτησή του και έπειτα έχει παρακολουθήσει πληθώρα  επιστημονικών συνεδρίων τόσο  στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κυρίως σε ότι αφορά τα οδοντικά εμφυτεύματα, την οστική και ιστική αναγέννηση και την Περιοδοντολογία.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας ΕΠΕ, της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας EFP, του Ευρωπαϊκού οργανισμού Οστεοενσωμάτωσης EAO, του διεθνούς οργανισμού Εμφυτευματολόγων ICOI.

Έχει λάβει πιστοποίηση ως Digital smile Designer (DSD team )

Διατηρεί οδοντιατρείο στην Αθήνα από το 2001 με έμφαση στην περιοδοντολογία και τις στοματικές αποκαταστάσεις με εμφυτεύματα.

Ασχολείται με την φωτογραφία από το 1991 και διοργανώνει σεμινάρια σχετικά με την οδοντιατρικές εφαρμογές της φωτογραφίας.

Από το 2017 έχει πραγματοποιήσει πολλές εισηγήσεις σχετικά με την οδοντιατρική φωτογραφία τόσο στο Πανελλήνιο συνέδριο όσο και σε περιφερειακά συνέδρια στην Ελλάδα.

Εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας του New York College of Dentistry στην φωτογραφική χειρουργική τεκμηρίωση από το 2017

Έχει πραγματοποιήσει workshop Κλινικής Φωτογραφίας για την ITI ATHENS και για την ITI CENTRAL GREECE TO 2019. Το ίδιο σεμινάριο παρουσιάστηκε στην Αγγλική γλώσσα για την ITI UK & IRELAND το 2020.

Διοργανώνει στο χώρο του ιατρείου ολοκληρωμένα διήμερα σεμινάρια με πρακτικό μέρος με θέμα την επιστημονική τεκμηρίωση μέσω της οδοντιατρικής φωτογραφίας.

Η φιλοσοφία του ιατρείου

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή ασφαλούς, προβλέψιμης και υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής θεραπείας, στους ασθενείς που θα μας επιλέξουν.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και θεραπεία των περιοδοντικών νοσημάτων καθώς και στην αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών με εμφυτεύματα.

Επιδιώκουμε πάντα την θεραπεία των νοσημάτων του στόματος με αξιόπιστες και τεκμηριωμένες λύσεις οι οποίες ικανοποιούν τις προσδοκίες των ασθενών μας.

Η εφαρμογή των οδοντιατρικών θεραπειών βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην επιστημονική τεκμηρίωση όπως αυτή προκύπτει μέσα από την διεθνή βιβλιογραφία και έρευνα.

Με τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές τεχνικές προσπαθούμε να αποδώσουμε ένα υγιές, λειτουργικό και όμορφο χαμόγελο στους ασθενείς μας.

Ο δρόμος για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος είναι η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση στις νέες τεχνικές και τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Επίσης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην χρήση αξιόπιστων και ποιοτικών υλικών καθώς επίσης και στην τήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής στους χώρους του ιατρείου παρέχοντας ασφάλεια στους ασθενείς μας.

Βασική φιλοσοφία του ιατρείου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Μέσα από την ανθρωποκεντρική και εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενούς ξεχωριστά, κατανοούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ώστε να παρέχουμε ένα προβλέψιμο και μακροχρόνια σταθερό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες

  • Περιοδοντολογία
  • Εμφυτεύματα
  • Χειρουργική στόματος
  • Αισθητική οδοντιατρική

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Βυζαντινών Αυτοκρατόρων 11, Περισσός, 142 32

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση