Τέντες και εναλλακτικοί τρόποι σκίασης

Η εταιρεία “Τέντες Υιοί Ν. Νούσα Ο.Ε.” δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας από το 1975. Εν συνεχεία, επέκτεινε τις δραστηριότητές της και στον τομέα κάλυψης αίθριων χώρων με ποικίλες εφαρμογές όπως πέργκολες και πολυκαμπρονικά φύλλα. Σήμερα, αντιπροσωπεύει, εισάγει και διανέμει κατά αποκλειστικότητα στη χώρα μας τα προϊόντα και τις τεχνικές ευρωπαϊκών οίκων οι οποίες εκτός των άλλων αναβαθμίζουν αισθητικά οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο.

Η εταιρία μας εντυπωσιάζει τόσο με την ποικιλία των κατασκευών σε εφαρμογές τέντας όσο και με τον όγκο των ειδικών μεταλλικών ή ξύλινων κατασκευών. Επιπλέον η απήχηση των εργασιών μας είναι προφανής τόσο σε τοπικό όσο και σε επαρχιακό δίκτυο καθώς και η μεγάλη αντοχή των έργων μας στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ασφαλώς, συνεχίζουμε αδιάκοπα να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας με συστήματα σκίασης, πέργκολες ανοιγόμενες, κάθετα ριντό, ζελατίνες διαφάνειας.

Στον τομέα των υφασμάτων η εταιρία μας καινοτομεί πραγματοποιώντας συνεργασίες με εταιρίες που παράγουν τα κορυφαία τεντόπανα της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς όπως υφάσματα αυτοπλενόμενα (self cleaning), black out (πλήρης συσκότισση), τεντόπανα ψηφιακής εκτύπωσης (άριστα αποτελέσματα στην απόδοση των χρωμάτων), υφάσματα perla reflection (με ανάκλαση ηλιακής ακτινοβολίας), υφάσματα διάτρητα (διαπερνά ο αέρας). Συνεπώς, ο καταναλωτής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα ειδικών υφασμάτων και εκατοντάδων σχεδίων που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Με ένα τηλεφώνημα, σας επισκέπτεται άρτια εκπαιδευμένος τεχνικός, μελετά όλες τις παραμέτρους και κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας, προτείνει εφαρμογές που ταιριάζουν αισθητικά απόλυτα στο χώρο σας. Άμεση εξυπηρέτηση και after sale service, ασυναγώνιστες τιμές και εποχιακές προσφορές σε διάφορα είδη μας καθώς και πολλές ευκολίες πληρωμής είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της εταιρίας μας. Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες και άτοκες δόσεις. Στον εκθεσιακό μας χώρο επίσης θα βρείτε συστήματα τεντών σε πλήρη λειτουργία, έπιπλα και είδη κήπου σε ξύλο, μασίφ σίδερο, αλουμίνιο και ομπρέλες διαφόρων διαστάσεων.

Δείτε στο βίντεο: Kαθαρισμός τέντας με ειδικό πιεστικό μηχάνημα, σε συνέχεια συρραφή υφάσματος, όπως και αλλαγή του ρελιού στην γλώσσα

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Βυζαντίου 1, Καλογρέζα, 14234

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση